Nyheder

Beatles aften i anledning af 50-året for "ABBEY ROAD"

Skrevet d. 16-11-2019

Ikke flere pladser!!!!

 

Vi fejrer 50 året for det legendariske Beatles album ABBEY ROAD fra 1969 og har fået Beatles-nørden Jørgen Mathiasen til at fortælle lidt om Beatles, deres musik og lidt om tiden for halvtres år siden...

Beatles aften i anledning af 50-året for "ABBEY ROAD"

 

Vi får igen besøg af Beatles-nørden Jørgen Mathiasen, der fortæller om ABBEY ROAD og vi laver butikken om til en lille café med god musik og fornuftig lyd over et rimeligt anlæg - Jørgen præsenterer her:

Fra Abbey Road til Klostervej

Vi fejrer Beatles jubilæum med musik og myter onsdag den 4. december kl. 19:00

Klostervej i Odense har ingen klostre, men til gengæld er der en slags tempel. Et lille hyggeligt lydtempel for os der elsker god musik med god lyd.

London har ingen Klostervej, men i stedet er der en Abbey Road med et stort legendarisk lydtempel - E.M.I. studiernes hellige haller hvor The Beatles indspillede næsten alle deres vidunderlige banebrydende plader. I år er det 50 år siden beatlerne lavede deres sidste optagelser sammen, og dette jubilæum fejrer vi med musik og myter fra den sidste årgang af Beatles epoken.

Så tag turen over fodgængerfeltet på Klostervej til Audiocompagniets musikhule, hvor Søren og Jørgen inviterer til en ny Beatles aften. Vores stereokøbmand Søren stiller lydgrej op og tæmmer slangerne med de gode forbindelser, og Beatlesnørden Jørgen vender tilbage med udvalgte Beatlesnumre og historier fra '69 om de 4 gæve gutters vej til deres mesterlige svanesang.

Er du frisk på en tur i musikmuseet, så meld dig fluks til denne Come Together aften med gode vibrationer fra LP pladens guldalder.

Med venlig hi-fi hippie hilsen fra Jørgen Mathiasen, Beatlesfan gennem mere end et halvt århundrede.

 

Arrangementet foregår i butikken onsdag den 4. december 2019 kl. 19-22

Tilmelding på audiocompagniet@gmail.com

 Og måske en lille tår et eller andet...