Nyheder

ELAC, ØL og Vinyl 10. oktober 2018

Skrevet d. 02-10-2018

ELAC, ØL og Vinyl 10. oktober 2018

ELAC, ØL og Vinyl 10. oktober 2018

 

Erik Hansen fra SAS Audio Scandinavia kommer og præsenterer de nye ELAC VELA 407-2 i butikken. 407-2 er en utroligt flot gulvhøjttaler, som vi venter os meget af. Sætpris ca. kr. 31.000

René C. Byrgesen er mangeårigt aktiv håndbrygger og en af vores gode kunder. Han har til lejligheden brygget 3 gode øl, som vi skal/kan smage i løbet af aftenen. René holder et lille foredrag om øl-brygning - så det skal nok blive interessant.

Onsdag den 10. oktober kl. 19-22

Gratis adgang. Tilmelding - med lodtrækning om de ledige pladser.

 

Lidt om det gode øl fra brygmesteren:

Belgisk blonde
Lys, og frugtig Belgisk øl, som er en typisk forårs og sommer øl. Let at drikke, men stadig med fyldig smag. Super god til lette retter eller blot til at nyde alene.

Dark Winter 2017
Juleøl anno 2017 inspireret af Belgisk double. Smagen er dyb, karamelagtig og rimelig fyldig. En øl der egner sig til den mørke årstid og går godt i spænd til retterne i en traditionel dansk julefrokost

Imperial Porter
Her er ”kongen” af smag. Kraftig ristet og brændt smag med noter af kaffe, tjære og chokolade. Virkelig en øl der fylder i munden. Det er ikke en øl for alle, men en guddommelig mundfuld for de som værdsætter det. Særligt god til desserter eller blot til nydelse alene eller i godt selskab.