Nyheder

Velkommen til Torben

Skrevet d. 13-02-2015

Torben Larsen starter hos Audiocompagniet

Velkommen til Torben

Nyt ansigt hos AUDIOcompagniet

Som nogle kunder måske allerede har bemærket har vi hos AUDIOcompagniet valgt at tilknytte et nyt ansigt. Nogle kunder har allerede mødt Torben Larsen der vil have sin daglige gang i vores demorum og være drivkraften bag et nyt spændende højttalerprojekt i Audiocompagniets regi.

Torben der runder et af de skarpe hjørner synkront med Søren, er bosiddende i Svendborg og har siden ungdomsårene været interesseret i HIFI og musik. Torben har tidlige været involveret i højtaler udvikling og produktion hos Primare Systems og gennem en årrække tilknyttet Bow Technologies som udvikler og produktionsansvarlig. Denne interesse for HIFI udstyr og professionelle tilgang til branchen har været medvirkende til Torbens gode kendskab til branchen, dens producenter og mange produkter over en periode på over 30 år.

I relation til det ovenfor nævnte nye projekt i Audiocompagniet kan vi nævne at Torben har en særlig interesse og ekspertise for udvikling, konstruktion og produktion af højtalere. Dette vender vi tilbage til i et nyhedsbrev når vi har et konkret produkt at vise frem.

Torben kan kontaktes på telefon. +45 6128 6504

Eller på mail. SpeakerWizard@live.dk

Med Torben bliver der mulighed for lidt bedre åbningstider i løbet af ugen. På hjemmesiden Om Audiocompagniet kan du se de aktuelle åbningstider, hvor Torben eller Søren byder på kaffe og god lyd.