Audio Research demo 4. marts 2022

I_50-Blk-front
23. feb. 2022 07.55.30 CET

 

Velkommen til en hyggelig og spændende aften når vi får besøg af Kurt Møller fra Manufaktum, den nye Audio Research importør:

Kom og oplev det legendariske high-end mærke Audio Research i Odense. Brandon Lauer, salgsdirektør i Audio Research, kommer og demonstrerer de nye produkter fra dette hæderkronede amerikanske high-end mærke.

Oplev bland andet den nye effektforstærker REF 80S og forforstærkeren LS28SE som har taget internationale anmeldere med storm. Nyt fra Audio Research er også en helt ny integreret forstærker I/50, som giver Audio Research lyden til en overkommelig pris.

Samtidig kan vi præsentere en verdenspremiere, nemlig på de sprit nye højttalere fra Vienna Acoustics, Liszt Reference, som vi vil spille på. De mindre modeller i den nye Reference serie er af flere internationale magasiner betegnet med et helt usædvanligt pris og kvalitets forhold.

Det hele kobles sammen med topkabler fra Atlas Cables, bl.a. fra deres Mavros serie.

 

Signalkilder vil være Rega pladespiller og Lumin streamer 

Som altid vil Kiss og Angus byde på en god dram - og fordi vi skal spille på amerikanske forstærkere, skal vi blandt andet smage på en af Cadenhead's gode bourbon whisky'er!

Hurtig tilmelding er nødvendig - og vi tillader os at prioritere gæster, der er virkeligt interesserede i Audio Research - og andre, som aldrig endnu har fået plads på en demo. Alle får naturligvis svar!

ALLE TILMELDTE HAR FÅET PLADS - men nu er der lukket for tilmelding!

 

Oprettet i Arrangementer Af Søren Vittrup

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter