Copland CSA 100

28. apr. 2020 11.38.50 CEST

Ny Copland forstærker

Ole møller har gjort det igen - Ny Copland CTA 100 forstærker - Why not have it all.

Introduktionen af CSA 100 kræver en lille forhistorie.

Ved introduktionen af den fantastiske integrerede Copland CTA 408 forstærker var vi så heldige at Ole Møller, der er konstruktøren bag de særdeles velkonstruerede Copland forstærkere, var forbi vores arrangement på Munkebo Kro.

En veloplagt Ole Møller fortalte, ved dette hyggelige arrangement, om hans grundige overvejelser i forhold til at konstruere med rør og transistorer. Nogle af hans betragtninger, der tydeligvis vidnede om et stor viden og personligt engagement, omhandlede et særligt forhold angående forskellen på rør og transistorer. I nogle situationer kunne han i forbindelse med udviklingen af en rørkonstruktion savne løsninger der kunne realiseres med transistorer og det omvendte kunne opstå under udviklingen af en transistorkonstruktion.

Ole fortalte eftertænksomt, nærmest som om han her fik ideen, at han overvejede en serie hybrid forstærkere hvor anvendelsen af rør og transistorer skulle bidrage med det bedste fra de to typer aktive komponenter.

 

Nu er den første hybridforstærker i CSA serien klar

Copland CSA 100 byder på dobbelt trioderør i det spændingsforstærkende indgangstrin kombineret med kraftige power Mos-Fet der sikrer et fast tag i dine højttalere. CSA 100 giver den varme, fylde og detaljering af lyden der kendetegner ældre rørforstærkere, men her med åbenhed, liv og dynamik som fra de bedste moderne transistorforstærkere.

CSA 100 har indbygget Phono MM (Moving magnet) RIAA indgang i høj kvalitet, et must for en moderne integreret forstærker med ambitioner om at give den analoge afspilning de bedste betingelser. Ved ønske om anvendelsen sammen med din favorit MC Pick-up, er kvaliteten af den indbyggede MM RIAA så god at en MC Step-Up transformator i god kvalitet bør overvejes.

Forstærkeren har indbygget DAC der, med anvendelsen den avancerede ES9018 reference 32 – bit DAC i Quad-mono konfiguration, 8 mono til 2 stereo-kanaler, må siges at være fra den øverste skuffe. Forstærkeren har flere digitale tilslutningsmuligheder i form af S/PDIF-indgange, PCM samt DSD indgang.

Copland CSA 100 fremstår med et enkelt, elegant og tidløst design der i enten sølv eller sort finish kan vinde indpas i selv pæne stuer.

Du finder Copland CSA 100 i webshoppen her.

Oprettet i Nyheder Af Torben

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter