COPLAND DEMO med ny rørforstærker

OleM_ller-Copland-CTA407
26. nov. 2022 08.05.49 CET

Ole Møller er blevet klar med en ny spændende rør forstærker COPLAND CTA 407, som vi naturligvis skal høre. Det er efterhånden blevet en god tradition, at holde arrangementet i Cadenhead's Whisky Shop, hvor der er hyggeligt og god plads. 

Sammen med Erik Hansen, SAS Audio, er vi så heldige at få besøg af Ole Møller, som vil fortælle om forstærkeren - om teknikken og historien bag - og som altid bidrager til en hyggelig aften.

Copland er i forvejen kendt for de integrerede forstærkere, CSA70, CSA100 og CSA150 og den pragtfulde CTA408, som netop er blevet afløst af CTA407. Ole Møller har gennem tiden bygget masser af andre gode forstærkere - og endda flere cd-afspillere, som i dag er ret eftertragtede.

SAS Audio står for distributionen af Copland og Erik Hansen står ligeledes for de spændende Perlisten R5t gulvhøjttalere, vi skal lytte på sammen med udvalgte kabler og en god pladespiller og streamer. 

Som altid er der mulighed for at smage en god rom eller whisky som Kis King har udvalgt blandt sit meget spændende sortiment i butikken. 

Vi har plads til omkring 25 deltagere og kan blive nødt til at prioritere gæster, som ikke før har med på demo - eller som kan argumentere for, at lige netop de SKAL høre den nye Copland forstærker...

Tilmelding til: audiocompagniet@gmail.com

 

Fuldt hus til arrangementet. Er du tilmeldt og ikke har hørt andet, er du på deltagerlisten. Vi har desværre været nødt til at trække lod om pladserne og ikke alle har fået plads denne gang. 

Oprettet i Arrangementer Af Søren Vittrup

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter