ELAC Alchemy Series PPA-2

ELAC_PPA_2_front
28. mar. 2023 21.05.38 CEST

Ny i klassen – Med spidsede blyanter og styr på hjemmearbejdet.


ELAC Alchemy Series PPA-2 RIAA´en er noget særligt i prisklassen under 10.000Kr. Der er tale om en RIAA der byder på 2, individuelt justerbare, pladespillerindgange. Du kan konfigurere begge indgange individuelt som MM-indgange (Moving-Magnet) eller MC indgange (Moving-Coil) og dermed tilpasse indgangene til 2 pladespillere eller to tonearme med forskellige pick-upper på samme pladespiller. Ved valg af MC indgang har ELAC valgt at tilbyde trinløs variabel belastning af Pick-uppen (5-1000 Ohm) via potentiometre placeret på bagsiden og med digital udlæsning, af den valgte værdi, via display på fronten.

PPA-2 RIAA´en er designet af Peter Madnick der, med anvendelsen af ekstremt støjsvage Fet-forstærkertrin og præcis RIAA korrektion, har opnået en lydkvalitet der tåler sammenligning med flere RIAA forstærkere i prisklassen over 10.000 Kr.
Michael Fremer, der nok er en af de mest velansete anmeldere af analogt udstyr og vedholdende vinylforkæmper, var meget begejstret for ELAC Alchemy Series PPA-2 RIAA´en i sin anmeldese på Analog planet.

https://www.analogplanet.com/content/easy-warm-elac-alchemy%E2%80%99s-1250-ppa-2-phono-preamp

Jan Nielsen der tidligere skrev for High Fidelity har i dag sin egen informative hjemmeside med en masse praktisk information om opsætning af pladspillere, gode indigtsartikler og anmeldelser som vi husker dem fra kontravægten i High Fidelity. Jan har i en periode her i foråret haft ELAC Alchemy Series PPA-2 på testbænken og det har resulteret i denne begejstrede anmeldelse. 

Vi har den naturligvis på demo i butikken og der er også mulighed for at låne den med hjem med henblik på lytning med din egen pladespiller.

http://www.pladespilleren.dk/Anmeldelser-tests/ELAC PPA-2 RIAA.html 


Du finder ELAC Alchemy Series PPA-2 i webshoppen her.

Oprettet i Nyheder Af Torben

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter