Michi, Elac og Lumin demo-aften i Cadenhead's onsdag den 17. juni

arr-kollage170620
11. jun. 2020 08.59.09 CEST

SAS Audio, Cadenhead's og Audiocompagniet holder hyggelig demo-aften

Vi har utålmodigt ventet på, at vi kunne afholde et af vores næsten berømte demo arrangementer i Cadenhead's Whisky Shop i Odense. Og pludselig kunne det lade sig gøre; i et smalt tidsrum mellem Corona-nedlukning - og snart skoleafslutninger og feriestart. 

Derfor er vi glade for at kunne invitere til aften demo onsdag den 17. juni kl. 19-22 - hvor vi sammen med Erik Hansen fra SAS Audio skal høre det fremragende forstærker-sæt fra Michi og et par udvalgte Lumin streamere. Vi spiller på et sæt af de imponerende ELAC Concentro S507 højttalere - og et lille udvalg gode Nordost kabler...

Cadenhead's Whisky Shop 
Som altid har Kis og Angus udvalgt nogle gode flasker rom og whisky vi kan smage - og hygge os med under lytningen. Cadenhead's har hundredevis af gode flasker på hylderne, så der er mange gode fristelser denne aften!

Tilmelding nødvendig!
Af hensyn til sikkerheden er der kun et begrænset antal pladser til dette arrangement. Vi forbeholder os ret til at trække lod blandt de tilmeldte - og alle får selvfølgelig besked. Seneste tilmelding mandag den 15. juni.

Tilmeld dig på audiocompagniet@gmail.com 

Tid og sted
Onsdag den 17. juni 2020 kl. 19-22
Cadenhead's Whisky Shop
Kongensgade 69F
5000 Odense C

Oprettet i Arrangementer Af Torben Audiocompagniet

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:* Obligatoriske felter