Nye NordOst tonearmskabler

NordOst_Frey_2_tonearmcable_2_
28. feb. 2020 11.37.43 CET

Den Amerikanske kabel specialist NordOst lancerer en række nyskabende tonearmskabler.


Hvad nyt kan der være ved et tonearmskabel? Kunne man fristes til at spørge.
Tonearmskablet er et af de mest kritiske audiokabler i et analogt afspillesystem. Der stilles krav om ekstremt lavt støjniveau af hensyn til de svage signaler, der fra en typisk MC pick-up udgør nogle få hundrede uV. Den i RIAA´en efterfølgende forstærkning, der typisk ligger omkring 2000-5000 gange indebærer at eventuelt støj der stråles ind i tonearmskablet forstærkes tilsvarende. Nordost har derfor indført en avanceret dobbeltskærmning, hvor hver kanal er udført med NordOst Micro Mono filament teknologi og individuelt skærmet. En udvendigt afsluttende skærm sikrer de sarte signaler yderligere mod indstråling af støj fra omgivelserne.
En anden udfordring der har givet anledning til ”grå hår” for mange analog aficionadoer er stelforbindelser. Manglende stelforbindelser eller blot stelforbindelser udført på baggrund af forskellig tilgang til stelkonfiguration kan give anledning til brum problemer.
Det nok mest spændende aspekt ved de nye tonearmskabler er en revolutionerende stelteknologi hvor 4 aftagelige stelforbindelser kan konfigureres individuelt. I forhold til de ovennævnte ”grå hår” giver løsningen med de aftagelige stelforbindelser den fleksibilitet der skal til for at tilpasse stelforbindelsen til det aktuelle set-up.
Du finder de nye tonearmskabler i webshoppen her.

Oprettet i Nyheder Af Torben

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:



* Obligatoriske felter